sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sitä sun tätä.

Taas on yksi viikko vierähtänyt super nopeesti. Työviikko oli älyttömän raskas, kun yksi tiimistä oli lomalla ja yksi pari päivää saikulla. Sijaisia ei mielellään oteta, vaan yritetään pärjätä ilman (kunta säästää).

Väsymyksestä huolimatta olen yrittänyt käydä jumpilla: bootcamp x 3, Fustra, RVP ja ilta-/aamulenkit. Tiistaina kävin myös kokeilemassa ensimmäistä kertaa Fustraa. Olin saanut lahjakortin, joka oikeutti yhteen fustra-tuntiin. Fustra on siis yksityistunti (tai voi käydä yhden kaverin kanssa jolloin halvempi), jossa on personal traineri. Fustra tekisi selälleni todella hyvää, mutta lompakko ei taida innostua tästä harrastuksesta, esim. 10krt = 790e (79e/tunti). Toki sen saa maksaa osamaksulla, mutta nyt tällä hetkellä taidan jättää tulevaisuuteen ja odottelen sitä lottovoittoa. 

"Fustra- metodin lähtökohtana on ensin aukaista dynaamisia venytyksiä käyttäen lihakset, jotka estävät hyvän ryhdin. Sen jälkeen ryhdytään vahvistamaan heikkoja lihaksia, jotka aiheuttavat epätasapainon vartalossa.  Kun vartalossa olevat ”lukot” on saatu avattua ja heikot lihakset ovat voimistuneet oikeaoppisen kuntoharjoittelun avulla, saadaan aikaiseksi hyvä ryhti, tasapainoinen lihaksisto ja kivuton arkipäivä." Suomessa olevat Fustra-klubit löytyy tästä ja monilla klubeilla on mahdollisuus edulliseen kokeilukertaan esim. näytetunti 25e, riippuen paikkakunnasta.

Surffailen paljon nettivaatekaupoissa ja klikkailen tuotteita ostoskoriin ja lopulta kuitenkin jätän tilaamatta. Mutta torstaina eksyin taas kertaalleen Vero Modan nettisivuille tarkoituksena löytää matkalle bikinit. Löytyihän ne bikinit ja "vähän" jotain muutakin. Eli nyt jännitän tuleeko paketti ennen reissua. :) Mutta suurin osa tuotteista jotka laitoin tilaukseen, tai melkein kaikki (poislukien bikinit) olivat alennuksessa.

Alkuviikosta muuten saatiin lopultakin varattua majoitus meille. Vuokrattiin huoneisto airbnb-sivustolta ja hinnaksi tuli 8yötä =  n. 350e per naama (ei pahan hintainen). Ja huoneisto on siistikuntoinen ja hyvällä sijainnilla, Ipanema beachille vain pari korttelia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti