torstai 7. helmikuuta 2013

Helmikuun Livbox

Tänään menin kuuteen töihin. Ja silloin kun menen aamuvuoroon niin en osaa mennä aikaisin nukkumaan ja yöunet jää vähiin. Tänään oli myös lyhennyspäivä eli pääsin jo 12.15 töistä. Kotona odotti lappu että postipaketti noudettavissa klo 18 jälkeen R-kioskin postista. (Vasta silloin!?) No, oli arvaus mitä siellä odottaisi. :)

J lähti klo 13.30 iltavuoroon ja sanoin että otan puolen tunnin unet niin olen taas pirteä, eli herätyskello soimaan klo 14. Noh, heräsin sitten lopulta klo 16.15. HUPSISTA, vähän unet venähti! Klo 17 oli tarkoitus lähteä BodyCombattiin ja sitä ennen piti vielä syödä välipala (tunnin myöhässä, lounas oli jo klo 11.15). Yritin soittaa ja perua varauksen mutta tuuttasi varattua useaan kertaan. Saa nähdä tuleeko varauskielto jumppiin kun "unohdin" perua sen.

Koska BodyCombat jäi tältä päivältä väliin päätin lähteä lenkille ja suuntana posti. Kun olin perillä huomasin että pakettilappu oli jäänyt kotiin. Päätin kuitenkin käydä kysymässä voisinko saada paketin ilman lappua kun minulla on kuitenkin henkkarit näyttää ja tiedän minkä värinen ja minkä kokoinen paketti olisi. Ei kuulemma käynyt. Pihisin sisäisesti raivosta ja suuntasin kiukkuisena kotiin, hain pakettilapun ja autolla kävin hakemassa paketin.

Tänään sain siis ensimmäisen LivBoxini ja sisältöön olen tyytyväinen. :)


- Essien kynsilakka tuli sävynä "muchi muchi" (ovh 13,90e), jota päätin heti testata ja tykästyin. Sopivan "nude", eikä pomppaa silmille. 
- Kolme tuoksunäytettä: Chloe Love, Chloé eau Florale (Ovh 49,70€/30ml), Lady Gaga Fame (Ovh 36,00€/30ml) ja Calvin Klein Encounter (Ovh 38,00€/30ml). Kahta ensimmäistä olen suihkutellut ranteeseeni ja molemmat ovat todella hyvän tuoksuisia ja voisin kuvitella ostavani täysikokoisen tuoksun. Ehkä lentokentältä lähtee jompi kumpi matkaan. :)
- We Care Iconin Love story Body Butter-vartalovoi "Pehmentävä ja rauhoittava voide sopii erinomaisesti myös kuivalle ja herkälle iholle, sillä se ei sisällä ihoa ärsyttäviä tai allergisoivia komponentteja." Minulla on atooppinen ja herkkä iho ja varsinkin talvisin iho on todella kuiva ja rikki. Kokeilin tätä käsiin ja imeytyy hyvin iholle, ei jätä tahmaiseksi, tuli heti pehmeä iho ja on hyvän tuoksuinen.
- Olay-sarjan näytteitä en vielä testannut.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti