sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Oral- B Pro-Expert

Tällä viikolla kävin postista noutamassa paketin, jonka oli lähettänyt Buzzador. Sain testattavaksi Oral- B Pro-Expert All-Around Protection hammastahnan, Oral-B Pro-Expert Hammaskiille hammastahnan ja Oral -B Pro-Expert Premium Pro-Flex hammasharjan. (aikamoisia sanahirviöitä :D )



Hammasharja tuli juuri oikeaan aikaan kun oli tarkoitus seuraavalta kauppareissulta ostaa uusi hammasharja. Ennen en ole käyttänyt Oral-B:n tuotteita, mutta ensivaikutelma on hyvä. Oral- B Pro-Expert All-Around Protection hammastahna (ehkäisee reikiintymistä, plakin muodostumista, ienongelmia ja hammaskiven muodostumista, valkaisee hampaita, vähentää vihlomista, ehkäisee hammaskiilteen kulumista ja antaa raikkaan hengityksen) maistuu mintulle ja suuhun jää hyvä maku, eikä mielestäni vaahtoa niin paljon kuin edelliset hammastahnani. :)

Hammasharja on hassun muotoinen, ja siinä on sellainen "kiikkuva" oranssi osio, joka mukautuu hampaiden ja ikenien muotojen mukaan ja auttaa poistamaan plakkia enemmän kuin tavallinen hammasharja. Joustavat reunat tekee harjasta hellävaraisen ikenille.



Huomenna otan töihin ja jumpalle mukaan muutamat hammastahnanäytteet ja pistän niitä jakoon. Hammastahnanäyte on muuten juuri sopivan kokoinen matkalle, ei vie niin paljon tilaa kuin normaalikokoinen hammastahna, eikä paina niin paljon. ;D #oralbhammastahna #buzzador



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti