maanantai 11. helmikuuta 2013

Punnitus + Shopping

Viikonloppuna äitini vinkkasi että käyppäs katsomassa Citymarketista kenkävalikoimaa, saattaisi löytyä sullekin jotain sieltä. Citymarketissa on Kenkäpassi, johon saa aina leiman kun ostaa kengät jotka väh. 20e, kun on tietty määrä leimoja saa kenkäparin -50%. :) En ole ikinä Citymarketista ostanut vaatteita tai kenkiä (paitsi muutamat urheiluvaatteet). Pyörähdin matkan varrella cittarissa ja lähdin kassin kanssa joka sisälsi kolmet (3) parit kenkiä. Yhdet "gladiaattori"sandaalit reissuun 20e (norm. 40e), yhdet IHANAT talvikengät (edelliset vetävät viimeisiä) 19,95e (norm. 40e) ja kevääksi ihanat kengät 39,95e. Yhdessä vaiheessa shoppailin kauheasti kaikkea ja aina kun palkka tuli piti päästä kauppoihin heti ostamaan jotain kivaa. Nyt olen pitkän aikaa ollut "ostolakossa" eli en ole shoppaillut mitään ylimääräistä vaan säästänyt reissua varten. Aina kun ostan jotain niin kauheasti selittelen että miksi ostin ja miten kauheasti oikeasti tarvitsen tuotetta ja miten olen aina halunnut sellaisen.

Kävin myös Sportiassa, ja ostin pari paitaa jotka olivat tarjouksessa. Ja erään tuttavan sisustusliikkeestä ostin muutaman edullisen sisustustavaran. Eli kaikki (paitsi kevätkengät + sisustustavarat) olivat tarjouksessa. Voin selittää nämä ostokset sillä että ovat palkinto itselleni hyvästä itsekurista dieetin aikana. ;)
   

                                                                                                                               




Pöllö n. 7e, F-taulu 5e, Welcome to our Home 8e

Tein tammikuun puolessa välissä lisäravinnetilauksen Bodyactionilta. Maksoin tilauksen ennakkoon. Viime viikon alussa soitin että missä tilaukseni viipyy, sanottiin että soitetaan hetken kuluttua takaisin. Soittoa ei kuulunut. Tänään soitin uudelleen ja tarkoitukseni oli ilmoittaa että perun tilauksen ja haluan rahat takaisin koska  olen joutunut jo muualta ostamaan lisäravinteita. Asiakaspalvelija kertoi että tilaus on lähetetty torstaina ja jos haluan niin jätän paketin noutamatta ja rahat palautetaan kun tilaus on palautunut varastolle. Iltapäivällä tuli tekstiviesti että paketti noudettavissa. Kävin kuitenkin noutamassa paketin ja sisältä paljastui pari tuotetta joita en ollut tilannut: Scitec Nutrition Winter-x ja 2pkt Women Triomega. Paketista puuttui puolestaan monivitamiinivalmiste. Täytyy taas huomenna soitella ja kysellä.. (Ensimmäinen ja viimeinen tilaus Bodyactionilta)



Tänään 11.2 oli viides punnitus ja mittaus:
Paino: -1,7kg                  YHT: -5,2kg
Lantio: ei muutosta          YHT: -5cm
Vyötärö: -2cm                 YHT: -8cm
Reisi: -2cm                     YHT: -2cm 
Rinnanympärys: -2cm      YHT: -2cm
"Hauis": ei muutosta     YHT: +0,5cm

Jee, olen tyytyväinen että jopa 5,2kg lähtenyt viidessä viikossa eli n. 1kg/vko. Sopiva tahti. :) Toivoisin että reisistä ja "hauiksesta" lähtisi enemmän senttejä ja nopeammin ja rinnanympäryksen ei tarvitsisi pienentyä. :D

En ole tämän 5viikon dieetin aikana syönyt mitään "kiellettyä", mitä listalla syötävissä ei lue. Tänään "palkitsin" itseni puolikkaalla ruisleivällä ja meetvurstilla, nami.

2 kommenttia:

  1. Voih, ihan mielettömän hieno tuo Niken musta paita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ja paita on todella ihana päällä (tai niin on kyllä molemmat noista). Ei ollut "hutihankintoja" :D

      Poista