sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tankkauspäivän alkua

Huhheijaa...  Tänään olisi siis tankkauspäivä tiedossa eli REIPPAASTI hiilareita verrattuna viime viikkoihin. Tankkauspäivänä syödään yhteensä kuusi (6) kertaa kun normaalisti viisi (5) kertaa päivässä. Eilen olin merkannut ateriaohjeiden viereen kellonajat että ehtisin syömään kaiken, ruokailujen välissä pitäisi olla vähintään 2,5h ja max 4h.

Alunperin olin suunnitellut että aamupalan syön klo 8, mutta torkutin puoli tuntia, joten aikataulut meni uusiksi. Tänään syönkin sitten 2,5tunnin välein eli iltapala pitäisi (Huom. pitäisi) olla klo 22.

Aamupalaksi oli mehukeittoa, raejuustoa (alkaa jo pikkuhiljaa maistumaan muovilta) ja ISO lautasellinen puuroa mansikkahillolla. En kauheasti välitä puuroista, mannapuuro ja riisipuuro on ainoat joita syön mielelläni. Kaurapuuro puuro kuuluu inhokkiruokiini joita en voi sietää ja jonka syömiseen pitää varata pitkä aika. Tänään söin aamupalaani 45minuuttia. Olen kuullut että monet laittavat raejuustoa kaurapuuron sekaan ja se on kuulemma herkkua, itse en ole sitä yhdistelmää maistanut.



Vielä olisi viisi ateriaa jäljellä, joista seuraava eli välipala klo 12.00. Tarkoitus olisi noudattaa 100% tankkauspäivän ruokaohjeita vaikka kaikista ruoista en niin pitäisikään.

Eilen mahakipu alkoi iltapäivästä vihdoin helpottaa ja pystyi kävelemään jo kunnolla eikä tarvinnut kävellä kaksinkerroin mahasta kiinni pidellen. Saa nähdä onko illalla tai huomenna maha kipeä tämän ruokamäärän takia...

2 kommenttia:

  1. Suosittelen maistamaan puuron sekaan sekoitettua raejuustoa + sokeritonta mehukeittoa, se on oikeasti hyvää! Itse epäilin alkuun maku/koostumus yhdistelmää.. mutta toimii.

    Tsemppiä!

    Tervetuloa vastavierailulle:
    itsekurikoetuksella.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ole hetkeen taas kaurapuuroa tiedossa (onneksi) , mutta seuraavalla kerralla voisi ehkä kokeilla. :) Kävin katsomassa blogiasi, tsemppiä projektiin! :)

      Poista