perjantai 1. helmikuuta 2013

Tuli pari muuttujaa...

Maanantaina 28.1 oli kolmas punnitus ja mittaukset. 3 viikkoa (puoliväli) Superdieettiä siihen mennessä takana ja tässä tulokset:
Paino: -0,9kg                  YHT: -2,8kg
Lantio: ei muutosta          YHT: -5cm
Vyötärö: ei muutosta        YHT: -6cm
Reisi: Ei muutosta 
Rinnanympärys: Ei muutosta
"Hauis": ei muutosta     YHT: +0,5cm

Tämä viikko alkoi jäätävällä migreenikohtauksella eli maanantain olin poissa töistä. Tiistaina tein kahvakuulatreenin kotona työpäivän päätteeksi ja seuraavana päivänä oli lihakset kipeenä. Keskiviikkona aamulla piti mennä aamulenkille mutta työvuoroon tuli muutos ja piti mennä aikaisemmin töihin. Menin sitten töistä suoraan spinningiin. Torstaina eli eilen tein illalla lenkin ja sen jälkeen suoraan kahvakuulatreenin. 

Eilen illalla tunnin päästä treeneistä alkoi kauhea vatsakipu ja melkein jouduin konttaamaan sänkyyn kun oli niin kovat kivut. Kuumemittaria en löytänyt mutta olin niin jäässä että luultavasti oli kuumettakin. Ateria 2 jäi kokonaan väliin eiliseltä ja yöunet olivat todella vähäiset. Pari kertaa tuli oksennettua, jonka jälkeen huono-olo helpotti mutta kova vatsakipu on vieläkin. :/ Onkohan tämä nyt sitä Norovirusta, toivottavasti ei. Aamupalan sain syötyä vasta klo 12-13 eli tunti meni siinäkin. Menee tämän päivän syömisetkin vähän huonosti.

Suunnitelmiin tuli siis mahataudin takia muutos, piti mennä Lohjalle pitkästä aikaa koko viikonlopuksi, mutta nyt menee näköjään sairastaessa kotona. :/ Ja viikonlopun tankkauspäivä jää luultavasti myös väliin jos ei tämä nyt tänään helpota..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti