keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Omatoimimatkailu + porkkana.

Mulla on aivan surkea suuntavaisto, jonka takia varaan yleensä pakettimatkan jos lähden kaverin kanssa reissuun. Lentokentältä suora kuljetus hotellille ja takaisin kentälle. Olin kaverin kanssa Turkin Alanyassa pari vuotta sitten ja etsittiin hotellia KARTAN kanssa kaksi tuntia (kysyttiin kyllä neuvoa). Jos taas lähdetään J:n kanssa matkailemaan niin varataan erikseen lennot ja hotellit. J:lla on sen verran hyvä suuntavaisto ja muisti että hänen ei tarvitse kuin kerran katsoa karttaa niin se painuu mieleen esim. viime keväänä Floridassa Road tripillä J katsoi aamulla karttaa ja painoi mieleen reitin ja sillä selvä.




Me ollaan jo lennot ostettu Brasiliaan ja pitkän aikaa puhuttu että pitäisi se majoitus varata (kuukausi lähtöön). Olen vissiin sen verran hienohelma että dormeissa en voi majoittua vaikka olisikin todella edullinen vaihtoehto. Hotellin / Hostellin pitää olla siistissä kunnossa ja uima-allas on plussaa. Arviointeja myös lueskelen mitä asiakkaat ovat jättäneet hotelleista. Yksi vaihto olisi hotellin sijaan se että vuokrataan joku siisti asunto (tulisi edullisemmaksi). J ehdotti sohvasurffausta, No thank you. En halua asustella ventovieraiden nurkissa.

Jos muuten yhteensä olen saanut pudotettua 10kg matkaan mennessä (alkoi lokakuun alusta), niin J on luvannut maksaa mun lennot Brasiliaan (Oli sata varma että en pysty siihen). Ei ole enään kuin reilu pari kiloa niin tavoite on saavutettu. I'm so happy! :)

Taas on viikko vierähtänyt super nopeesti ja tv:stä tulee Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Pitääkin mennä katsomaan miten se sujuu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti