sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Rangaistus(ko)?

Välipala 1 klo 12: "Hedelmäsalaatti": raejuustoa, ananasmurskaa, mandariinia ja banaania. Jotenkin syöminen alkoi tökkiä, koska en ole 4 viikkoon mitään makeaa maistanut niin esim. tuo ananasmurska maistui äklönmakealta. Tuon välipalan jälkeen ajattelin että tää tankkauspäivä tuntuu ihan rangaistukselta siitä että oon syönyt kaikkea herkkua ja roskaa mielin määrin.

Ateria 1 klo 14.45: Spagettia, kalaa, tomaattipohjaista pastakastiketta ja patonkia. Tämä ruokailu meni suht helposti, ei tehnyt edes tiukkaa ja maku oli ok. :)

Välipala 2 klo 17.30: Tuoremehua, kalkkunaa ja patonkia. Tuoremehu oli tähän mennessessä päivän "herkku", jota oli hyvä nautiskella, muut meni siinä sivussa.

Ateria 2 klo 20: Riisiä, tomaattipohjaista pastakastiketta, raejuustoa ja ruisleipää. Riisiä oli VALTAVASTI ja ruisleipää oli myös useampi siivu pureskeltavaksi ilman margariinia.

Iltapala klo 23.15: Vaniljajäätelöä ja mansikkahilloa. Tätä herkkua menen nyt nautiskelemaan, päivän "kohokohta" jota olen odottanut eniten ;)

Tänään iltapäivällä tuli vanhemmilta puhelu että ootkos kotona jos tullaan kahville. Oli kiva saada vieraita Lohjalta kun en itse sinne tänä viikonloppuna päässyt kun olin kipeä ja J on ollut eilen ja tänään ylitöissä joten on ollut hiukkasen tylsää yksin kotona. Veljeni kävi myös ensimmäistä kertaa tekemässä tupatarkastuksen "uuteen asuntoon" (kesäkuussa muutettiin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti