keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Voittajafiilis

Tänään herätyskello soi klo 7 ja olisi niin tehnyt mieli torkuttaa tai suoraan siirtää herätys tunti eteenpäin. Nousin kuitenkin ylös ja vaihdoin lenkkivaatteet päälle ja lähdin 45min lenkille. Lenkin jälkeen oli taas voittajafiilis.

Työpäivä oli tänään klo 10-18, joten piti pakata mukaan lounas, välipala ja päivällinen. Yksi tiimiläisistäni on myös mukana Superdieetissä, joka on todella kiva juttu niin voimme vaihtaa kuulumisia ja vinkkejä toisillemme. Maanantaisin kerromme tulokset ja tsemppaamme toisiamme.
Tiimikaverit eivät ihmettele eväitäni, mutta lapset ovat sitäkin uteliaampia ja kyselevät päivittäin että mitä sä nyt syöt. :)

Viime viikon lopulla laitoin tilaukseen lisäravinteita paristakin eri osoitteesta. Tänään tuli ensimmäinen niistä. Toisesta soitettiin maanantaina että FASTin tuotteet ovat loppu varastosta ja tilaus saattaa viivästyä parikin viikkoa. Juuri nyt katselen että jos saisin jostain muusta paikasta vastaavat tuotteet nopeammin. Huomenna pitää soitella asiakaspalveluun että palauttavat rahat, kun maksoin tilauksen jo etukäteen.

Nyt tv:stä tulee LIV:ltä Jutta ja puolen vuoden superdieetit, saas nähdä millainen muutos tässä jaksossa on. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti