tiistai 22. tammikuuta 2013

Viikko 2 + Kevyt Sankari

Maanantaina 21.1 oli toinen punnitus ja mittaukset. 2 viikko Superdieettiä takana ja tässä tulokset (Hitaasti hyvä tulee? ):
Paino: -1,1kg         YHT: -1,9kg
Lantio: -3cm          YHT: -5cm
Vyötärö: -1cm        YHT: -6cm
Reisi: Ei muutosta 
Rinnanympärys: Ei muutosta
"Hauis": +0,5cm     YHT: +0,5cm


Viime viikolla jäi aamulenkit tekemättä kun pakkasta oli useampana aamuna -20C tai jopa -29C. :/ Aamulenkin teen yleensä klo 7 aamulla, että syömisrytmi pysyy samana joka päivä, eli klo 8 aamupala.

Lauantaina kävin pitämässä tämän vuoden ensimmäiset sisustuskutsut. Uusia ihania tuotteita tullut kuvastoon joita oli kiva esitellä. :) Perjantaina piti tulla uusia demotuotteita 2/2 kollia, mutta tulikin vain yksi pieni laatikko jossa oli yksi tavara. Soittelin sitten kuljetusyhtiölle ja kerrottiin että maanantaina tulee toinen kolli. Mutta vasta tänään tiistaina sain sen, mutta hyvää kannattaa odottaa. Laatikossa oli monia ihania uutuustuotteita. :)

Lauantaina kutsujen jälkeen päätin tehdä kotitreenin. Lisäsin juomapulloon appelsiinimehun ja jauhot, joista koostuu treenijuoma. Kappas vaan, vaa'an lasilevy irtosi taas kertaalleen ja juomat jauhoineen kaatui keittiön lattialle --> matto matkalla pesulaan ja keittiön lattia narisee jalkojen alla kun listojen alle meni mehua... Ajattelin että tämä on selkeä merkki että ei pidä treenata. Hetken aikaan kirosin, uudet juomat pulloon, musiikki lujalle ja treenit saivat vielä enemmän puhtia kun suututti.

Sunnuntaina aamupäivällä lähdin konsulenttikaverin luokse "brunssille" (en syönyt herkkuja, vaikka pöytä niitä täynnä). Eräs toimittaja teki lehtihaastattelun yhteen suosittuun naistenlehteen. Lehtijuttu ilmestyy helmi-maaliskuussa. En ollut valmistautunut että itsekin joudun haastateltavaksi, joten toivon että saan lehtijutun luettavaksi ennen ilmestymistä niin voin korjata "virheet". :D

Viime syksynä aloitin CMS-ketjun Kevyt Sankari-painonpudotus kisassa, johon kuului mm. 3krt/vko Bootcamp ja 1krt/vko punnitus ja kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa. Kisa kesti 10viikkoa, mutta itse sairastin useamman viikon siitä ajasta (varvasleikkaus + flunssat päälle), joten sain keskeyttää kisan ja jatkaa seuraavassa. Kävin kuitenkin epävirallisessa loppupunnituksessa joulukuun alussa ja painoa oli lähtenyt 5,22% (kisan voitti eniten prosentuaalisesti tiputtanut kisaaja). Sunnuntaina alkoi uusi Kevyt Sankari-kisa, johon pääsin "ilmaiseksi" mukaan ja oli punnitus ja kehonkoostumusmittaus. Sunnuntaisin on vapaaehtoiset väliaika punnitukset, mutta vain viimeiseen punnitukseen on pakko osallistua (kiirastorstaina). 

Eilen kävin Kevyt Sankarit Bootcampissa, jossa tehtiin kaikki liikkeet kahvakuulalla. Siellä käytiin "ekan kerran" vuoksi vähän lyhyemmällä kaavalla ja ohjaaja näytti liikkeet useaan kertaan. (398Kcal) Tänään oli lihakset pikkasen kipeet, huomenna varmaan vielä enemmän. Tänään kävin 1,15h spinningissä (468Kcal).

Huomenna aamulla olisi tarkoitus klo 7 lähteä aamulenkillä. Toivottavasti ei ole kauheasti pakkasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti