sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Boys boys boys

Eilinen 4 tunnin zumba maraton sujui hyvin, muutaman kappaleen tauon pidin ja söin välipalaksi proteiinipatukan. Paikalla oli useita zumbaohjaajia, jotka vetivät n. 20-30min settejä. "Paras" ja päivän piristys oli kuitenkin virolainen mies zumbaohjaaja (välillä tuli mieleen Mr. Bean), jonka aikana hymy oli korvissa ja nauratti. Hän oli valinnut hauskat kappaleet mm. "Boys boys boys" Löysin Youtubesta videon jossa hän vetää melkein samat kappaleet jotka eilenkin:




Suunnon sykemittari ja -vyö oli mukana, ja tässä lopputulos:

Energiakulutus 1606 kcal (aika hyvin :) )

Illalla suuntasin kaverin ja parin muun kanssa paikalliseen ja olin itseni kuski etten sortuisi alkomaholiin eli tipattomalla ajattelin olla koko tämän dietin ajan. Eräs herrasmies istui meidän pöytään ja tarjosi mustikkashotit (mustikkashotti, nam!), vaikka olin juuri sanonut että ei kiitos kun olen kuskina. Yhdessä vaiheessa pöytään istui eräs mies joka sanoi/huusi että pelastakaa mut noilta läskeiltä (tarkoitti viereisessä pöydässä olevia nuoria naisia, liikaa meikkiä ja ehkä vääränlaisia vaatteita?). Siinä vaiheessa mieleni teki läppästä tätä miestä (mutta jäi ajatuksen tasolle, onneksi) ja sanoin hänelle että "1. puhu hiljempaa. 2. ei ne niin läskejä ole ja 3. voit painua takaisin siihen pöytään josta äsken tulit." Hetken kuluttua tytöt poistuivat sitten paikallisesta (ehkä kuulivat mitä tämä järjen jättiläinen oli juuri sanonut).

Tänään heräsinkin vasta klo 10.30 ja suuntasin J:n kanssa suoraan aamulenkille. Tänään on syömiset mennyt vähän myöhäiseksi normaalista aikataulusta. Tuli melkein morkkis että hitto kun piti mennä paikalliseen juoruamaan, jos en olisi mennyt niin olisin jaksanut nousta aikaisemmin ylös. :D

Huomenna aamulla on sitten ensimmäinen virallinen punnitus ja mittaukset. Toivottavasti edes vähän miinusta. ;)

P.S. Mikä tää flunssanen olo on, joka on nyt puskemassa esiin.. Ei nyt ole aikaa sairastaa :/
P.P.S. Kauhea jysäri ollut koko päivän vaikka olin vesilinjalla. Muuten voisi luokitella krapulaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti