perjantai 11. tammikuuta 2013

5. päivä

Tähän asti olen 100% ja grammalleen noudattanut SD:tä ja olen niin ylpeä itsestäni. Painoa ei ole montaa sataa grammaa pudonnut kun on "se aika kuusta" jolloin yleensä paino nousee parisen kiloa ja turvottaa. Välillä masentaa katsoa foorumilta toisten tuloksia kun monilta on pudonnut jo jopa useita kiloja ja miettii miksi oma paino ei putoa samalla tavalla. :/ Mutta eiköhän tämä tästä muutaman päivän päästä "helpota" ja vaaka näyttää enemmän miinusta. :)

Olen päiväkodissa töissä ja tämän viikon olen yrittänyt vältellä kahvihuonetta koska siellä on melkein AINA jotain herkkuja tarjolla ja jos jollekin ei maistu niin sitten kysellään ja ihmetellään että mikäs nyt on. Tänään kävin ensimmäisen kerran kahvitauolla tällä viikolla ja osasin sanoa ei punaviinimarjapiirakalle. :D Tällä hetkellä ei edes tee mieli mitään herkkuja.

Aamulla ennen töihin menoa kävin fysioterapeutilla. Selkäni on ollut kipeä pidemmän aikaa, varsinkin aina iltapäivisin huomaa kivun ristiselässä. Selkäranka on liian "kaarella", joten antoi pari liikettä joita täytyy muistaa tehdä päivittäin. Kuukauden päästä sitten kontrolli.

Kaksi treenipäivää takana tällä viikolla ja kaksi edessä. Huomenna aamu alkaa taas aamulenkillä :)

P.S. Se tunne kun viikon vanha keittiövaaka sanoo itsensä irti. Onneksi on takuu, paitsi vaaka ostettu 100km päästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti