sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Viikonlopun satoa.

Torstaina kiiruhdin koulusta suoraan kotiin ja pakkasin äkkiä Sohvin ja omat tavarani kasaan ja suuntasin autolla kohti lapsuuden kotiani. Koko matkan oli sellainen tunne, että olen unohtanut jotain. Unohdin kameran johdon, joten päivittelen tänne vasta nyt.

Torstaina vein Sohvin vanhemmilleni ja lähdin kaverin kanssa kahville ja shoppailemaan. Tarkoituksena oli löytää uusi asu illaksi. Löysin Vero Modasta kivan mekon/topin. Ja ostin myös yllätys yllätys uuden laukun. Perustelin sitä sillä että sellaista olen etsinyt jo pitkän aikaa. :D Sain kaverilta myös myöhästyneen joululahjan (ei se ollut kuin 2kk:ta myöhässä) :D




Laukku/Clutch, Vero Moda


Toppi/Mekko, Vero Moda

Torstai-iltana lähdettiin Irinan keikalle parin kaverin kanssa. Rahaa paloi ihan mukavasti, onneksi ensi viikon perjantaina on tilipäivä. Mutta keikka oli älyttömän hyvä, voisi harkita jos menisi keväällä vielä toisellekin Irinan keikalle esim. Tavastialle.



Perjantaina pidinkin koulusta omaa lomaa ja nukuin pitkään. Illalla oli pikkuveljen Wanhojen tanssit. Tanssit sujui todella hyvin, siihen asti kunnes veli tuli hakemaan siskoaan valssaamaan. Oon viimeksi tanssinut valssia neljä vuotta sitten omissa wanhoissa. Onneksi veli oli hyvä viemään, mutta oli siinä näkemistä ja kuvamateriaaliakin löytyy. Valitettavasti. :D

Lauantaina lähdin aamulla bussilla kohti Helsinkiä. Bussimatka menikin nopeasti, koska oli hyvää juttuseuraa; samassa bussissa oli lukioaikainen luokkakaveri. Helsingissä näin hyvän ystäväni ja kierreltiin äkkiä Kampin vaatekaupat läpi jonka jälkeen suunnattiin Kinopalatsiin katsomaan Ystävänpäivä-leffaa. Kampista ostin vain Vero Modasta yhden perus tunikan, koska torstain jälkeen ei ollut ylimääräistä rahaa käytettävissä. :D Myös helsingin-kaverilta sain myöhäisen joululahjan, Thomas Sabon charmin. Kaveri on koruliikkeessä töissä, joten aavistin että saan joko Nominationia tai Saboa. :)



Eilen illalla olin niin jäässä, koska olin kävellyt eskimona ympäri Helsinkiä ja tuuli tuiskusi. Kotiuduttuani Helsingistä kävin vielä äkkiä videovuokraamon kautta vuokraamassa The Ugly Truthin, jonka katsoin kaverin kanssa irtokarkkeja syöden. Eilinen meni kyllä herkutellessa. Liikaa herkkuja yhdelle päivälle.

Tänään lähdin jo aamupäivästä ajelemaan kotiin ja loppupäivä on mennyt lepäillessä. Paitsi illalla kaveripariskunta tuli kahville ja mukana Sohville kaveri, viikko sitten kylässä ollut chihu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti