maanantai 15. helmikuuta 2010

Dogsitter.

Nyt on ollut taas viikon tauko kirjoittelusta. Perjantaina menin suoraan koulun jälkeen töihin ja lauantaina aamulla myös. Kaveripariskunta kysyi viime torstaina että ottaisimmeko heidän koiransa la-su hoitoon, kun he olivat menossa viihteelle toiselle paikkakunnalle ja jäivät sinne yöksi. Tietenkin suostuin koska meillä ei ollut mitään erityisiä suunnitelmia viikonlopulle.

Kaveripariskunnan koira on myös Chihuahua, mutta vasta 7kk:ta. Koira ei ole kokonaan vielä sisäsiisti ja tekikin pissat ympäri kämppää ja kakat eteisen aidolle matolle. :o Siinä vaiheessa ajattelin että olisi pitänyt laittaa matot rullalle viikonlopuksi. Ja veinkin sen jälkeen pentua ulos tunnin välein. Muuten viikonloppu sujui todella hyvin, sunnuntain yöunet jäivät kylläkin vähän lyhyiksi, koska pentu herätti jo klo 7.30 ja pyysi ulos. Sohvi oli sunnuntaina niin väsynyt rankan viikonlopun jälkeen että nukkui iltapäivästä melkein aamuun saakka. :D

Pariskunta toi kiitokseksi koiranhoidosta/ ystävänpäivälahjaksi meille Pentikistä teesuodattimen ja Ystävänteetä. Sohvi sai pehmoleijonan. Iltapäivällä mentiin ulos syömään ystävänpäivän kunniaksi.





Tänään olin menossa keskustaan ostoksille ja ihmettelin että miksi melkein kaikki kaupat on pimeinä vaikka kello oli vasta 17. Kävi ilmi että kyseessä oli suuri sähkökatkos, jonka syytä selviteltiin. Raha-automaatitkin olivat tietenkin sammuneet ja etsinkin toimivaa automaattia ympäri kaupunkia että saisin käteistä. Lopulta löysin sellaisen puolen tunnin etsimisen jälkeen ja siinä vaiheessa kiehuin jo aika lailla.

Reilun viikon päästä on opinnäytetyön palautus ja useampia tenttejä on tiedossa. Onneksi on viikon "loma" parin viikon päästä. Todellakin "loma", koska lupauduin töihin koko viikoksi. Nyt voisi alkaa katsomaan Bridget Jonesia.

2 kommenttia:

  1. Hei, kiva blogi! :) Meillä asustelee puolentoista vuoden ikäinen chihupoika. On aina kiva lueskella muiden chihujen kommelluksista, taidan palata tänne uudestaankin :)

    VastaaPoista
  2. Tiia: Kiitti :) Sohvin kanssa on kyllä sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. :D

    VastaaPoista