maanantai 8. helmikuuta 2010

Shopaholic.

Aamulla herättyäni katsoin ulos ikkunasta ja huomasin että taas on yön aikana satanut kauhea määrä lunta, ja sade jatkui edelleen. Vein Sohvia ulos aamulenkille ja lunta oli reilusti Sohvin kokoon nähden. Reippaana tyttönä teki kuitenkin hätänsä. Milloin lumen tulo oikein loppuu? Kevät saisi jo tulla.

Posti toi tänään muutaman paketin. Ensimmäinen paketti oli MSCHIC:stä, josta sain 3D mascaran ilmaiseksi (arvo 18e) koska olin kutsunut 3 kaveria Facebookissa kyseisen firman faniksi. :D



Amazon.co.uk:sta tuli Benjamin Buttonin uskomaton elämä-blu rayna. Bly ray maksoi vain 12euroa, joten se oli pakko tilata. Kyseinen elokuva on yksi lempileffoistani. Mies tilasi samalla itselleen pari jääkiekkoon liittyvää kirjaa.



Viimeisestä paketista kuoriutui Book Avenuesta tilaamani valokuvakehys. Pitää käydä teettämässä siihen joku kiva kuva Sohvista. Valokuvakehys sopii pianon päälle kuin nyrkki silmään.



Nyt jatkan Bridget Jonesin katselemista. Elokuvan olen nähnyt vaikka kuinka monta kertaa, mutta aina se on yhtä viihdyttävä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti