keskiviikko 3. helmikuuta 2010

BodyVive

Tänään aloitettiin koulussa uutta ryhmätyötä. Opettaja sai hyvän idean, ja halusi tehdä ryhmäjaot. Tietenkin mun ryhmään tuli ns. teinit (muutaman vuoden nuorempia kuin minä), joilla ei ole yhtään motivaatiota opiskeluun. Aineesta ei ole ollenkaan tenttiä, vaan ryhmätyö vaikuttaa loppuarvosanaan. Tänään oli pari ryhmäläistä poissa koulusta ja meitä oli vain kolme ryhmässä. Ehdotin että ensin mietittäisiin, mitä halutaan sisällyttää esitelmään. Kun istuttiin pöydän ääreen, niin yksi ryhmäläisistä huokaisi syvään ja sanoi "Mä en tajuu, miks tällasta paskaa pitää tehdä". Ajattelin siinä vaiheessa, että mahtava ryhmä ja varmasti mahtavat arvosanat tulee todistukseen. Ryhmäläiset olivat todella negatiivisia kaikkia ehdotuksia kohtaan, onneksi saatiin sentään vähän alkuun ryhmätyötä. Teki mieli ottaa tyttöjä hartioista kiinni, ravistella ja herätellä. Nyt on sentään viimeinen vuosi menossa opiskeluja, ja keväällä pitäisi valmistua.

Illalla oli pakko mennä purkaamaan aggressioita jumppaan. Päätin mennä kokeilemaan Les Millsin BodiViveä ensimmäistä kertaa. BodyVive on hauska ja mukaansatempaava kuntojumppa. Tunnilla harjoitetaan aerobista kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta käyttäen apuna pehmeää palloa ja vastuskuminauhaa. BodyVive-tunnin musiikki on alkuperäismuodossa olevaa 70-, 80- ja 90-luvun musiikkia. Oli siellä kyllä Justin Timberlaken Sexyback, joka on ehkä 2000-luvulta. :D Nyt on menossa BodiVive13 ja joka kolmas kuukausi vaihtuu uusi ohjelma.



BodyViven jälkeen menin vielä Pilatekseen rentoutumaan.Tykkäsin BodyVivestä todella paljon, ja ensi viikolla menen varmasti uudelleen. Voin suositella sitä kaikille, jumppa sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä liikkeiden vastukset voi säädellä oman kunnon mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti