maanantai 1. helmikuuta 2010

Jos rakastat.

Tänään lähdettiin illalla miehen kanssa leffaan katsomaan Jos rakastat. Piti mennä katsomaan se jo silloin kun se tuli ensi-iltaan, mutta joka ilta on ollut jotain muuta, eikä ole kerennyt.
Leffa oli ihan hyvä, välillä kyllä repesin, kun jotkut ambulanssikuskit ja hoitajat alkoi tanssimaan ja laulamaan kesken pelastusoperaation. :D Mutta kyllä siinä pari kertaa meinas tulla tippa silmään, kun oli surullisia kohtauksia. Pidän musikaaleista, mutta suomalaisiin musikaaleihin en ole tottunut.


Annan leffalle 4tähteä ja Jussilta se saa 3tähteä.


Olen aivan ihastunut Edelmanin ja Jipun esittämään Jos sä tahdot niin-kappaleeseen, voisin kuunnella sen vaikka kuinka monta kertaa uudelleen. Kauniit sanat ja koskettava kappale. :)

Pomo soitti tänään ja kyseli, että joko tiedän tulenko kesätöihin vai en. Tietenkin suostuin, koska tällä hetkellä on todella epävarmaa saada töitä mistään. Pomo ilmoitti myös että voin jatkaa siellä vielä kesän jälkeenkin jos en saa oman alan töitä. Hyvä tietää, olenkin jo stressannut että mitä teen syksyllä jos en saa omalta alalta töitä kun valmistun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti