lauantai 13. maaliskuuta 2010

Varokaa heikkoa jäätä.

Eilen oli taas tosi kaunis päivä ja päätettiin J:n kanssa lähteä ulkoiluttamaan Sohvia järven jäälle. Mikä vaikutti siinä vaiheessa hyvältä idealta. Jäällä leikittiin Sohvin kanssa ja heiteltiin sille palloa. Oltiin noin 50metrin päässä rannasta kävelemässä takaisinpäin kun yht'äkkiä ensin J:n jalka vajosi veteen nilkkaa myöten mutta sai sen itse ylös. Hetken kuluttua mun jalka meni jään läpi ja kastu pohjetta myöten, aina kun sain toisen jalan ylös niin toinen vajosi. Siinä vaiheessa otin jo juoksuaskelia, mutta ei se kauheasti helpottanut tilannetta. Sohvikin oli vapaana ja ajattelin että nyt se juoksee karkuun. Onneksi päästiin ehjin nahoin rantaan asti.



En oo pitkään aikaan säikähtänyt noin kovin kuin eilen järven jäällä. Ehkä oon lapsena katsellut liian vähän Pikku Kakkosta ja sen "Varokaa heikkoa jäätä" -mainosta. Taas kerran opin asian kantapään kautta.

Tänään päivä on menny töiden merkeissä ja illalla tein meille pizzaa. Kohta alkaa neloselta Trauma-leffa jossa näyttelee Colin Firth. Eli nyt tv:n ääreen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti