sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kevättä ilmassa.

Eilen illalla kaveri tuli chihunsa kanssa meille viettämään iltaa. Käytiin ensin kaupassa ja vuokraamassa leffa. Päädyttiin elokuvaan Marley & Me. Monet kaverit on kehuneet sitä. Kaupasta lähti mukaan cheeseballseja ja rypäleitä naposteltavaksi, ainekset lämpimiin voileipiin ja tölkit siideriä.

Kaverin koira ei ole vielä kunnolla sisäsiisti, ja ikää koiralla on n. 8kk. Chihuahuat on vaikea opettaa kokonaan sisäsiisteiksi tällaisilla ilmoilla, mitä nyt on ollut. Pentu osaa kyllä kotonaan pyytää ulos, mutta eilen sillä kävi pari vahinkoa; pissat olohuoneen matolle ja kakat kynnysmatolle. Olohuoneen matto on matkalle muutenkin pesulaan, onneksi en vielä sitä kerennyt viemään. :D


Elokuvalle antaisin 4tähteä. Muutamassa kohdassa alkoi silmät lurpahtamaan kiinni, joko se johtui tylsistä kohtauksista tai siitä että olin heränny jo aamulla klo 5 töihin. Elokuvan lopussa kyynelkanavat aukesivat eikä meinannut loppua tulla. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä ja näkemisen arvoinen elokuva. Lopussa aloin miettimään, että en tiedä miten selviän kun Sohvista joskus kymmenen vuoden päästä aika jättää.

Tänään oli ihana herätä auringon paisteeseen. Sohvikin oli siirtynyt sohvalle ottamaan aurinkoa. Ehkä se kevät sittenkin on tulossa pikku hiljaa! :D Aamupalan jälkeen lähdettiin keskustaan kävelylle ja palautettiin leffa vuokraamoon. Sohvi jaksoi kävellä jopa 40min ilman tossuja, kiitos auringon. Matkalla kotiin käytiin vielä koirapuistossa, mutta siellä Sohvi ei viihtynyt vaan alkoi nostelemaan tassujaan.



Tänään oli tarkoituksena lukea huomiseen tenttiin, mutta aina keksii parempaa tekemistä. Pesin vähän pyykkiä, katselin täykkäreiden ja greyn uusinnat vaikka olen molemmat jo nähnyt. :D Kohta voisi kokeilla Konadia ja uusia kuvioita. Yöllä tulisi vielä Oscaritkin, oon monena vuonna seuraillut niitä suorana. Jos jaksaa, niin ehkä herään ensi yönäkin.

Mutta nyt sammutan koneen ja tv:n ja perehdyn parin tunnin ajan koealueeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti