torstai 4. maaliskuuta 2010

Campadre

Nyt on kolme yövuoroa takana ja enään tj 1. Töissä on useampia sairaslomia, joten lupauduin menemään tänään töihin jo pari tuntia aikaisemmin. Päivissä menee kyllä ihan sekaisin kun on yössä. Pitää miettiä pari kertaa että mikäs päivä tänään on.

Eilen posti toi Muumien 65-vuotiskeräilymukin. Tilasin sen Iittala homeshopingista ja hintaa oli 29,90e, mutta tuotteen myynnistä lahjoitetaan 3€ WWF:lle Itämeren suojeluun. Olihan se kallis verrattuna muihin muumimukeihin, mutta muutama euro meni hyvään tarkoitukseenkin. ;)



Tänään tuli vihdoin Olivia-lehden kaupanpäällinen, musta clutch jonka on suunnitellut Tiia Vanhatapio. Lehden tilasin jo joulukuun lopussa.



Tänään tutustuin myös ensimmäistä kertaa campadre.fi -sivustoon. Sivustolla on myynnissä huippumerkkejä jopa -70%:n alennuksella, mutta vain muutaman päivän ajan, eli nopeat syövät hitaat. Tällä hetkellä siellä on tarjouksia mm. Pradasta ja Grandsandista. Melkein sorruin Grandsandin rannekelloon, koska ne ovat niin herkullisen värisiä ja hintaa oli 14-28e norm. 47-57e.

Lähiaikoina on tulossa tarjouksia mm. Lacostelta, Redkeniltä, Style of Aviatorilta ja Valentinolta.

Tänään oli tarkoituksena mennä Zumbaan, mutta en kerkeä menemään sinne, koska töihin meno aikaistuu. Maanantainahan kävin sitä kokeilemassa ensimmäistä kertaa. Ohjaaja ei ollut ennen pitänyt ryhmäliikuntatunteja ja oli käynyt zumba-kurssin vasta viikko sitten. Eli hänellä oli ollut vain viikko aikaa harjoitella ohjelma ulkoa. Ohjaaja olikin pihalla kuin lumiukko, mutta kaikki otti sen huumorilla, myös hän itse. Tunti oli loppuun varattu eli miinuksena oli liian täysi sali.

Nyt lähden koiran kanssa lenkille lumisateeseen. Ainiin, oli todella mukava herätä klo 10 lehtimyyjän puhelinsoittoon. Tästä lähtien katson pari kertaa että puhelin on äänettömällä, kun nukun yötöiden jälkeen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti