maanantai 8. maaliskuuta 2010

Oscareita ja naistenpäivä.

En sitten yöllä jaksanutkaan herätä katsomaan Oscareita. Kävin tänään kuitenkin katselemassa netissä voittajat ja ihailemassa pukuja. Mielestäni parhaimmat puvut oli tänä vuonna:


Sarah Jessica Parkerilla


Cameron Diazilla


Demi Moorella

Tämän vuoden floppi oli ehdottomasti Jennifer Lopez.



Pukujen selailun jälkeen lähdin kymmeneksi kouluun. Odoteltiin luokan ulkopuolella hyvissä ajoin, eikä opettajaa näkynyt missään. Yksi luokkalaisista meni sitten kysymään kanslistilta että missäköhän opettaja viipyy. Lopulta selvisi että yhden toisen opettajan oli pitäny antaa meille tehtävä jota olisimme saaneet tehdä kotona. Eli koulu alkoi vasta klo 12.20. Päätettiin parin kaverin kanssa lähteä kaupoille ja syömään. Käytiin Hesburgerissa ja Prismasta mukaan lähti ihana vanhannäköinen avainkaappi.


Avainkaappi, 8e, Prisma

Koulun jälkeen lähdin taas keskustaan pitkälle kävelylle Sohvin kanssa. Aina lenkillä ollessani melkein joka toinen vastaantulija vähintään hymähtää nähdessään Sohvin, ja moni alkaa jopa juttelemaan jotain ja yleisimmät kysymykset on "Minkä rotuinen koira on?" ja "Onko se vielä pentu?". Mutta ei siitä haittaa ole, olen tottunut siihen. :)

Tänään naistenpäivän kunniaksi saan J:n kotiin reissusta. Onkin ollut kauhea ikävä, olen ollut kolme päivää yksin kotona. Tai oikeastaan kaksin, jos Sohvi lasketaan. :D Sohvikin varmaan saa taas hepuli-kohtauksen kun J tulee ovesta sisälle.

Huomasin äsken tv:tä katsellessani hesarin mainoksen, jossa saa viikon lehdet ilmaiseksi kun menee osoitteeseen www.hs.fi/kokeile Täytyihän se sitten käydä tilaamassa, kun ilmaiseksi sai. :D

Nyt voisin mennä valmistamaan jotain pientä purtavaa illaksi. Ainiin, huomasin tänään herättyäni että olen hukannut yhden thomas sabon charmin johonkin. Tuskin sitä enää mistään löytyy. Ja sen arvo olikin "vaan" 19e. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti