sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kiireinen viikko.

Tällä viikolla en ole kauheasti koneella kerennyt olemaan. On ollut pari tenttiä, torstaina oli opinnäytetyön esittäminen ja perjantaina yhden opinnäytetyön opponointi.

Tiistaina kertailtiin koulussa pistämistä ja kaveri oli ihan paniikissa ja sanoikin "en mä yleensä pelkää pistämistä kun on ammattilainen pistämässä, mutta sä et oo vielä ammattilainen". Kiitos luottamuksesta. :D Parin kuukauden päästä pitäisi olla ammattilainen ja paperit kourassa. Pistämisen jälkeen kaveri sanoi, että ei edes sattunut ja panikoi aivan turhaan. Kaverin panikoinnin johdosta minulla laukesikin sitten iltapäivällä migreeni, koska olin stressannut pistämistä niin kovin. Seuraavan päivän tenttiin lukeminen jäikin aika vähäiseksi, kiitos migreenin.

Keskiviikkona ja torstaina kasailin kuviksen portfoliota, johon kuluikin paljon aikaa. Piti kuvailla kaikki työt ja kirjoittaa pitkät pohdinnat jokaisesta työstä.



Tällä viikolla en päässyt kuin yhtenä päivänä zumbaan, kun jalka revähti (ei kylläkään Zumbatessa) ja oli todella kipeä koko loppu viikon. :/ Piti vain tyytyä kävelylenkkeihin Sohvin kanssa. :D


Sohvilla on mennyt viikko lenkkeilyn lisäksi aurinkoa ottaen. Puoliksi tyynyllä, puoliksi lattialla. :D

Mun läppäri taitaa sanoa itsensä irti ihan minä hetkenä hyvänsä. :/ Ajattelin että pystyn sinnittelemään tän kanssa kesään asti, mutta ehkä en. Pitää mennä katselemaan uusien läppäreiden hintoja, Macbookki on ollut ykkösvaihtoehtona.

5 kommenttia:

  1. Moikka! Niin hei jos oikein ymmärsin niin etkös sä ole vetäjänä siinä Chihuahua Hämeen piirissä? (varmasti ihan oikein toi nimi :D) ajattelin kysäistä et voiko niihin tapahtumiin osallistua ihan kuka vaan, vai tarviiko ensin liittyä johonkin? mua kiinnostais ne chihutapaamiset, ja myös se koirakylpyläreissu kuulosti tosi mahtavalta.

    Ei olla vaan pojan kanssa oltu oikein missään, niin en tiiä mitään noista jutuista, ja sitten toi meidän piski on kova räksyttämään muille koirille, mikä on tosi ärsyttävää ja jokseenkin vähän noloa :D

    VastaaPoista
  2. Tiia: Juu, oon toisena vetäjänä hämeen piirissä. :) Tapahtumiin voi osallistua kuka tahansa ei tarvitse liittyä chihuahua RY:n jäseneksi. (Mutta RY:n jäsenenä saat n. 4krt vuodessa chihu lehden kotiin) Ilman muuta kannattaa tulla mukaan kylpyläreissulle, jos vähänkään kiinnostaa :) Ja harkitse myös näyttelykurssia, vielä on muutamia paikkoja vapaana. Mistä päin olet kotoisin?

    VastaaPoista
  3. Forssassa asustelen :) no siis katsoin sitä näyttelykurssia kanssa ja se vaikutti myös tosi mielenkiintoiselta. Pelottaa vaan et menee Oskun puolelta sellaseks yleiseks rähinäks se touhu kun sillä on joku kauhee puolustautumistarve kun se näkee muita koiria, vaikka meidän spanielin kanssa tuleekin hyvin juttuun :)

    Onko tossa jonkunlainen vuosimaksu jos liittyy chihuahua RY:hyn vai millä periaatteella toimii?

    VastaaPoista
  4. Tiia: Juu siinä on vuosimaksu, tänä vuonna muistaakseni 25e. Alle 18v. 16e. Ja uusille jäsenille tulee lisäksi liittymismaksu 3,5e. http://www.chihuahua.fi/jaseneksi.htm Tuolta sivulta voit lähettää liittymisen ja saat lisätietoja.

    Mutta voit kyllä ilman jäsenyyttäkin osallistua piirin toimintaan. :)
    Käy katsomassa myös www.chihuahuahame.net siellä on tapahtumista tietoa ja ohjeet miten pääset postituslistalle, jos et vielä ole siellä.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tämä sinun Sohvi!

    VastaaPoista