sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Soija-bolognesekastike.

Tänään piti tehdä ruokaa, joka olisi nopeasti valmista. Sain useampi kuukausi sitten Soyappétit-tuotteita testaukseen useamman purkin, joten tänään tehtiin spagettia ja Soyappétit Soija-bolognesekastiketta. Kastike on nopeasti valmista, se täytyy vain lämmittää mikrossa tai pannussa. Suosittelen kuitenkin paistinpannua mikron sijaan. Bolognesekastiketta voi myös käyttää pizzakastikkeena jauhelihan sijaan. Kaupassa yksi purkki maksaa reilut 5euroa. Tuotteita myydään useissa ruokakaupoissa esim. Siwa, Citymarket, Prisma.



Soyappétit-kasvisruokasarjaan kuuluu kolme makoisaa kastiketta; Soija-bolognesekastike 530g, Soija-cajunkastike 530g ja Soija-texmexkastike, joka sisältää myös riisiä 530g.

Soayppétit-kasvisruoat ovat:

• geenimuuntelemattomia
• runsaskuituisia
• maidottomia
• luontaisesti gluteenittomia
• 100 % kasviperäisiä

Soija-bolognesekastike sisältää soijarouhetta, vettä, sipulia, tomaattisosetta, tomaattia, porkkanaa, rapsiöljyä, valkosipulia, basilikaa, oreganoa, persiljaa, suolaa, sellerinsiemeniä, fruktoosia, maissitärkkelystä. Ja 100g:ssa on 80 kcal.



Olen maistanut myös Soija-texmexkastiketta ja riisiä, joka maistuu myös todella hyvälle. Yleensä en kauheasti tykkää kasvisruoista tai soijaruoista, mutta Soyappetit-tuotteet maistuvat myös minulle. Suosittelen kaikille, hyvä vaihtoehto nakkien ja ranskalaisten sijaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti