lauantai 9. tammikuuta 2010

Melkein 13.päivä perjantai.

Keskiviikkona tultiin risteilyltä tyttöjen kanssa. Koko reissu olikin todella tapahtumarikas ja suoraan sanoen epäonnekas.

Maanantaina olin töissä klo 03-11, ajellessani kotiin kuulin radiosta että juna on törmännyt hotelliin Helsingissä joten junaliikenne tökkii ja myöhästelee. Ajattelin siinä vaiheessa että ei voi olla totta. Onneksi bussit kulkee, pakkasin äkkiä kamat kasaan ja samoilla silmillä bussiasemalle kohti Helsinkiä.

Kaverit olivat lähdössä toiselta paikkakunnalta kohti linja-autoasemaa, kun matka alkoi tökkiä jo lähellä kotipihaa, koska traktori oli hinaamassa keskellä tietä autoa ojasta. Sen jälkeen kaverit joutuivat pysähtymään tasoristeyksen kohdalle ja odottivat että juna pääsee ohi. Yleensä juna kulkee siitä kohdasta VAIN 2krt päivässä ja tietenkin juuri silloin kun on todella kiire. Onneksi he ehtivät bussiin 2minuuttia ennen lähtöä.

Ennen satamaan menoa kaverit kerkesivät myös juuttua hissiin ja kun etsittiin ruokapaikkaa, niin monet ravintolat olivat täynnä.
Eikä siinä vielä kaikki. Oltiin juuri sillä Mariellalla, josta oli kuulemma joku mies tippunut yli laidan ja meripelastusoperaatioiden takia laiva oli myöhässä 1½h. Satamaan tullessa tulivat poliisit ja he pyysivät aluksi kaikkia näyttämään henkkareita. Jonkin ajan kuluttua naiset pääsivätkin suoraan ulos laivasta ja miesten piti jäädä jonottamaan ulos pääsyä.

Kun pääsimme ulos laivasta klo 12.30, oli kaikilla jo shoppailuinto laantunut minimaaliseen. Koko myöhästely ketutti kaikkia aivan mielettömästi, koska meille jäi aikaa kaupungilla oloon vain 3h. Kiertelimme kuitenkin kaikenmaailman kaupat ja ostin lopulta vain GinaTricotista muutaman paidan. Ja siellä ei toiminut mun kortti, vaan jouduin juoksemaan pankkiautomaatille nostamaan rahaa ja automaatillakin valitsin vahingossa kieleksi ranskan, jota en osaa tippaakaan. :D


Neuletakki, GT


Musta pitkä villapaita/-mekko, GT (ALE)


Perustoppi, GT


DKNY Be Delicious, Viking Mariella

Vieläkin on univelkaa laivareissun jäljiltä ja sen takia että olin to ja pe klo 03-vuorossa töissä. Tänään olisi ollut myös töitä mutta aamulla iski sahalaidallinen migreeni ja vieläkin on jälkisärkyä :/
Huomenna on ohjelmassa opinnäytetyön tekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti