maanantai 18. tammikuuta 2010

Kiirettä pitää.

Viime viikko oli tosi kiireinen, en kauheasti kerennyt edes koneella käymään. Maanantaina, tiistaina ja perjantaina menin suoraan koulusta töihin. Myös opinnäytetyö stressasi koko viikon, vaikka palautus on vasta reilun kuukauden päästä. Myös lauantain olin töissä.

Koirakin alkoi jo reagoimaan siihen että kävin useana päivänä vain nukkumassa kotona. Sohvi söi koko viime viikon todella huonosti ja oli todella "väsynyt". Onneksi mies oli kotona illat, niin oli koiralla edes vähän seuraa.

Viime viikolla posti toi myös pari pakettia mitkä olin tilannut netistä. BeautyBaysta tilasin hiustuotteita. More to love-blogissa törmäsin ja ihastuin Delikalas-koruihin, joten tilasin niitä itsellenikin. Kun tilaa Delikalas-koruja, saa juuri sellaisia kuin itse haluaa, omanlaisia ja uniikkeja koruja. Itse saa valita värit, koristeet jne. Päättäminen olikin kaikista hankalinta.





* Tigi Rockaholic Livin the Dream shampoo 250ml, 6,79£
Sulfaatiton shampoo, joka tuo eloa ja vahvuutta hentoihin ja kuluneisiin hiuksiin. Sisältää vihreää teetä, goji-marjaa, Gotu Kolaa sekä monia vitamiineja. Erinomainen hennoille tai värikäsitellyille hiuksille.

* Tigi Rockaholic Livin the Dream hoitoaine 250ml, 7,49£
Päivittäinen annos vihreää teetä, goji-marjaa, Gotu Kolaa sekä vitamiineja kosteuttaa tehokkaasti hiusta.

* Tigi Bed Head Ego Boost Hoitoaine 200ml, 9,49£
Jätettävä hoitoaine kuiville latvoille.



BeautyBayssa postikulut olivat vain 5£ ja tuotteet tulivat noin viikossa. Eli tulee paljon halvemmaksi tilata sieltä, kuin ostaa tuotteet Suomesta kampaajalta. Lisäksi laitoin ostoskoriin vielä Tigin Rockaholic Dirty Secret kuivashampoon, mutta se oli varastosta loppu. Täytyy joku päivä laittaa tilausta uudelleen menemään.


Minulla on kuukausikortti kuntoklubille, mutta en ole tämän vuoden aikana kerennyt sielläkään käymään. Joka toinen viikko lähtee aina mukava summa rahaa tililtä suoraveloituksena. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin pilatekseen. Kevyt aloitus. Huomenna tarkoitus olisi mennä johonkin jumppaan tai bodypumppiin, tai vaikka molempiin.

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    kiva blogi sulla! saako kysyä missä päin suomea asustelet, tuli jotenkin sellanen fiilis että Kotkassa? oonko ihan totaalisen väärässä? :)
    mukavaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitti. :) Etelä-Suomessa asustelen. En Kotkassa, en oo vissiin koskaan käynyt edes siellä (myöntää nolona) :D

    VastaaPoista