sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kantapään kautta oppimista.

Perjantaina tuli vihdoinkin kauan odotettu tuote postista. Tilasin Nelly.comista jo ennen joulua Konadin French-setin, mutta he lähettivät minulle väärän setin, jonka sitten palautin. Vielä en ole Konadia kerennyt kokeilemaan, mutta varmasti lähipäivinä.



French-settiin kuuluu seuraavat tuotteet: 3 kuvalaattaa (m19,m44,m45), musta ja valkoinen erikoislakka 10ml, kynsilakan korjauskynä, leimasin ja scraper. Hintaa setille tuli 30e.

Perjantaina mentiin kavereiden kanssa tekemään opinnäytetyötä koululle ja tarkoituksena oli yhdistää kirjoitukset ja käydä läpi tekstit, ettei ole päällekäisyyksiä. Muokkailin tekstiäni vielä koulussa ja olin tallentamassa sitä muistitikulle. Word alkoi herjaamaan ettei pysty tallentamaan tekstiä ja ohjelma sammui. Opinnäytetyöni hävisi samalla myös muistitikultani, enkä voinut käsittää miten se on mahdollista. Pari tuntia etsin koulusta atk-tukihenkilöä, jonka lopulta onneksi löysin käsiini. Hän käsitteli muistitikkuani reilut 30min ja sai lopulta kalastettua tekstin takaisin, mutta hieman vahingoittuneena. Selitystä hän ei osannut antaa minulle miksi teksti hävisi myös muistitikultani.

Taas kerran opin asian kantapään kautta; kannattaa ottaa varmuuskopiot tärkeistä teksteistä.
Tästä lähtien täytyy ottaa useammalle tikulle tekstit talteen, ihan vain varmuuden vuoksi. :D Huomenna sitten yritetään uudelleen yhdistellä tekstit, jos vaikka onnistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti