perjantai 29. tammikuuta 2010

Säikähdyksellä selvittiin.

Eilen säikähdin pahemman kerran. Kun tulin koulusta kotiin Sohvi sai taas kerran hepulikohtauksen, mikä on yleistä chihuille. Eli koira juoksee ympäriinsä kuin päätön kana tiettyä reittiä pitkin esimerkiksi suihkusta tullessa tai kun näkee pitkästä aikaa omistajansa. Sohvin hypätessä sohvalta alas, se löi päänsä pöydän alla olevaan lehtitasoon. Säikähdin älyttömästi, koska chihuilla on päässä aukile, joka ei mene ollenkaan umpeen. Kova isku aukileeseen voi olla kohtalokas. Sohville nousi päähän heti kuhmu ja verinenmustelma. Sitten lähdettiinkin pika vauhtia eläinlääkärille ja lääkäri ehti ottaa meidät suoraan sisään. Lääkäri teki Sohville yleistarkastuksen ja neurologisen tarkastuksen, mutta kaikki oli onneksi kunnossa. Lääkäri antoi kuitenkin kipulääkkeitä mukaan, joita syötetään viiden päivän ajan. Ja jos Sohvin tila huononee, niin sitten takaisin lääkärille.

Eilisen illan Sohvi oli todella väsynyt, osaksi johtui varmaan lääkkeistä. Tänään Sohvi oli jo oma itsensä, ja kovaa vauhtia menossa taas eteenpäin. Lääkäri ja hoitaja vitsailivatkin eilen, että Sohvi tarvitsisi kypärän, koska menee niin lujaa. :D Eli jos joku näkee myynnissä chihuille sopivan kypärän, niin saa ilmoitella. ;D


Sohvi 8vkon ikäisenä v. 2008.

Tänään oli kauan odotettu palkkapäivä ja käytiin miehen kanssa Ideaparkissa vähän shoppailemassa. Ostokset voisin kuvata huomenna Seinäjoki-reissun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti