perjantai 4. joulukuuta 2009

Mennyttä viikkoa.

Kauhean kiire ollut koko viikon kun Sohvi on ollut kipeänä ja koulutehtäviä on pitänyt tehdä loppuun. Tällä viikolla oli myös viimeinen työssäoppimisviikko, ensi viikolla taas koulun penkille ja opinnäytetyön kimppuun.

Maanantaina Sohvi oli edelleen ripulilla joten soitin aamulla eläinlääkärille ja sain ajan illaksi. Eläinlääkärillä punnitsin Sohvin, painoa oli jopa 2,1kg. Onneksi ei ollut laihtunut ripulin takia niinkuin viime kerralla. Eläinlääkäri määräsi Sohville antibioottikuurin, ravintolisää ja 2kg erikoisruokavaliota, joka kestääkin ainakin tämän kuukauden. Antibioottilääke oli kapselina joka piti ensin avata ja jakaa jauhe kahteen osaan. Monta kertaa jauhetta tippuikin ympäri pöytää.

Keskiviikkona minulla olikin työssäoppimisen arviointi, olin ehkä arvioinut itseäni vähän alakanttiin. Arviointiasteikko oli 1-3 ja jokaisesta kohdasta sain täydet. Olin todella tyytyväinen, ei olisi voinut harjoittelu paremmin mennä. :) Illalla menin työporukan kanssa pelaamaan lasersotaa. Olen sitä joskus monia vuosia sitten kokeillut MegaZonessa Helsingissä. Meitä oli 12hengen porukka ja hauskaa oli. Lasersota oli jättilabyrintissä, ja minulla on ollut kauhean huono suuntavaisto pienestä pitäen (lapsena eksyin kaverin kanssa lähistön metsään ja löysimme itsemme kesämökin pihasta). Onneksi en eksynyt labyrinttiin, seurailin vain muiden ääniä. :D Pelasimme 3x20min pelierää. Sain vielä aika hyvät pisteetkin, ehkä kone laski muidenkin pisteitä omiini. :D Mielestäni osuin oman joukkueeni henkilöihin vaikka kuinka monta krt. :D Hauskaa oli ainakin ja poskilihakset kovilla nauramisesta, suosittelen kaikille jos ei ole koskaan kokeillut.

Paikkakunnallani on tällä viikolla ollut sikapiikki vuorossa alle 24-vuotiaat. Pähkäilin koko eilisen työpäivän että menenkö vai en. Teen keikkatyötä vanhusten palvelutalossa silloin tällöin joten periaatteessa tarvitsisin sen työn puolesta. Päätin sitten töiden jälkeen mennä jonottelemaan rokotukseen pääsyä, pääsinkin nopeasti eikä jonoa juuri ollut. Rokotuksen jälkeen piti odottaa aulassa 15min, jos sattuisi tulemaan sivuvaikutuksia. Kättäni pisteli seuraavan tunnin mutta ei muuta. Yöllä sitten alkoikin lihassärky.

Aamulla oli lämpöä 37C ja käsi todella kipeä eikä sitä voinut juurikaan nostaa. Menin kuitenkin reippaana tyttönä töihin koska oli viimeinen päivä. Mukaani otin eilen illalla leipomani tiikerikakun työkavereille ja hampparikarkit lapsille. Sain lahjaksi kortin heijastimella (hyvä, minulla kun ei takissa sellaista vielä roikukaan) ja ohjaajaltani vielä lahjapussin missä oli Brunbergin laktoositonta suklaata parilevyä, kukkakoriste ja kortti elämänviisauksilla. Suklaa maistuikin hyvältä pitkästä aikaa, en tiennyt että on olemassa laktoositonta suklaata. :o



Postissa minua odotti Focus on Fashion-blogista voittamani Aussien 3 Minute Miracle Frizz Remedy-syvähoito. En olekaan ennen testaillut kyseisen sarjan tuotteita vaikka olen niistä paljon hyvää kuullutkin. Ainakin purkin sisältö tuoksuu syötävän hyvältä. :)


Töistä tullessa lämpöä oli lähemmäs 38C, mutta onneksi nyt on laskemaan päin. Toivottavasti lihassärky vielä hellittäisi. Hain tänään sairastodistuksen huomista varten, mutta haluisin kyllä mennä töihin huomenna kokemaan ensimmäisen lauantaivuoron klo 06-14. Tuskin saisin palkan vaikka minulla on sairastodistus, koska se on terveydenhoitajan kirjoittama ja olen kerran viikossa töissä.

Sohvikin on jo paranemaan päin, lääkkeet onneksi tepsivät pikku hiljaa. Koitan vaan pähkäillä miten saan illemmalla annettua lääkkeen kun mies on pikkujouluissa ja lääkkeen antoon tarvitaan kaksi; toinen pitää koirasta kiinni ja toinen antaa lääkkeen suuhun.

Ainiin, tänään tuli myös mukava summa veronpalautuksia. Suunnitelmissa oli mennä tänään Ideaparkkiin, mutta tulinkin kipeäksi. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti