lauantai 28. marraskuuta 2009

Lauantai.

Sohvilla on taas toissa yöstä asti ollut maha ripulilla ja viime yönä juossut kahden tunnin välein paperilla. Tänään oli kello soimassa jo klo 9.00. Soitin 118 ja kysyin päivystävän eläinlääkärin numeroa. Eläinlääkäri antoi ohjeeksi syöttää Sohville piimää, raejuustoa, kanaa ja riisiä. Hän suositteli myös apteekista erästä lääkettä ja sanoi että Sohvilla on luultavasti jonkinlainen limakalvovaurio. Jos oireet jatkuvat niin maanantaina mennään lääkärille testeihin.

Puhelun jälkeen kiiruhdinkin sitten apteekin kautta kauppaan. Kotiin tullessa keittelin kanat ja riisit, jonka jälkeen suuntasin kuntosalille.

Iltapäivällä kävimme ostamassa Canal+:n johon sai kaupan päälle Sport HD:n kuudeksi kuukaudeksi hintaan 29,90e. Meillä on ollut useamman kerran jo Canal+ ja Viasat, mutta mies halusi välttämättä käydä ostamassa taas Canalin, koska huomenna tulee joku kaikkien aikojen futismatsi; Barcelona-Real Madrid.

Kävimme myös ostamassa illaksi vähän terveellisempiä herkkuja Punnitse&Säästä-liikkeestä. Mukaan lähti mm. jugurttibanaaneja, mustikkajugurttirusinoita, jugurtilla päällystettyjä kouvolanlakuja ja kuivattuja vadelmia. Ainiin, ja ostin myös hunajavohveleita mitkä on ihan taivaallisia. :)





Kohta voisi jatkaa Heroesin 4.kauden jaksojen katsomista. Sarja jäi eilen jännään kohtaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti