sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Farsdag.

Perjantaina kävin töiden jälkeen työpaikallani allekirjoittamassa uuden työsopimuksen. Sen jälkeen pakkasin kirppiskamat ja koiran autoon ja lähdin ajelemaan kohti lapsuuden kotiani. Lumipyryn ja loskan takia ajokeli oli todella huono ja jouduin ajamaan kieli keskellä suuta enkä pystynyt kuuntelemaan edes musiikkia. Monet ajoivat pitkät päällä ohi ja yritti sokaista, ja rekat roiskutti loskat suoraan tuulilasiin. :/

Lauantaina siskoni tuli käymään Suomessa pikavisiitillä, joten kävimme aikaistetulla isänpäiväpäivällisellä Martinassa. Ensin avasimme glögikauden ja tilasimme glögit. Olen meinannut ostaa glögiä kaupasta jo kuukauden verran mutta mies on sanonut että ei vielä voi ostaa glögiä. :D Itselleni tilasin ruoaksi pariloitua porsaan grillipihviä ranskalaisilla. Nami, maistui hyvälle ja oli kiva käydä ulkona syömässä pitkästä aikaa. Jälkiruoaksi oli siskon "leipomaa" lakkakakkua kotona.



Sunnuntaina olin vapaalla pitkästä aikaa. Opin näköjään aina kaiken kantapään kautta; taidan saada elämäni ensimmäisen ylinopeussakon. Joku auto oli parkkeerattu bussipysäkille 60-alueella ja siitä välähti salamavalo. Niin se välähti myös minua edellä ajaneen kohdalla. Hupsista.

Huomenna on taas ohjelmassa Pilates ja iso nippu koulutehtäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti