tiistai 17. marraskuuta 2009

Järkyttynyt.

Olen ollut opiskeluiden ohella töissä melkein joka sunnuntai. Plussana siinä on että saa tuplapalkan, ei tarvitse olla arki-iltaisin töissä, joten iltaisin on vapaata aikaa käydä mm. jumpissa. Hyvä asia on ollut myös se että olen voinut perjantaisin lähteä käymään silloin tällöin vanhempieni luona ja käydä tapaamassa vanhoja kavereita ja tulla takaisin lauantaina.

Äsken sain viestin työkaverilta että tänään oli työpaikalla ollut kokous, jossa oli kerrottu että sunnuntaivuoro (klo. 8-16) loppuu ja tilalle tulee lauantaivuoro (6-14). Eli ei saa edes lauantailisää. :/ Lauantaivuoro alkaa jo 5.12. Taitaa vähentyä tämän tytön shoppailut ja reissut vanhempien luokse. Toivottavasti voittaisin lotossa, niin selviäisin ensi vuoden kaikista laskuista kesäkuuhun saakka. :D

Aikamoisen pommin tiputti työkaveri. Menee hiukan aikaa asian sulattelussa. Saa nähdä missä vaiheessa pomo soittaa ja ilmoittaa asiasta minulle, vai luuleeko vaan että saan muuta kautta kuitenkin tietää. Olisi voinut kertoa asiasta jo silloin kun tein jatkosopimuksen reilu viikko sitten. Ehkä olisin harkinnut kaksi kertaa ennenkuin allekirjoitan sopimuksen.

Nyt viimeistelemään näyttöpäivien toimintahetkisuunnitelmia. Huomenna alkaa viiden päivän ammattiosaamisen näytöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti