perjantai 13. marraskuuta 2009

Tilipussi tyhjenee.

Keskiviikkona heräsin siihen kun koira köhi ja oksensi matolle krt 2. Ajattelin siinä vaiheessa että varmaan syönyt taas hiuksiani. Töistä kotiin tullessani huomasin sanomalehden olevan täynny pieniä ripulikasoja ja katsoessani olohuoneeseen huomasin valkoisella matolla myös pari kasaa. Siinä vaiheessa piti kyllä laskea kymmeneen ja ajatella että ei koira sille mitään mahda jos sairastaa.

Eilen vietiin Sohvi eläinlääkärille, koska se ei suostunut syömään eikä juomaan mitään keskiviikkona ja maha piti murinaa koko illan. Eläinlääkäri sanoi että Sohvilla on paksusuolen tulehdus ja antoi kolme erilaista piikkiä ja kotiin kahta erilaista lääkettä, toinen pillerin muodossa. Taas meni eläinlääkärille n. 60e, vakuutus on kyllä hyvin maksanut itsensä takaisin.



Keskiviikkoilta meni koulutehtäviä tehdessä. Tietenkin olin jättänyt ne taas viime tippaan. Tehtävät piti hyväksyttää ohjaajallani torstaina. Sain huokaista helpotuksesta kun ohjaajani kehui Lapsen yksilöllinen varhaiskasvatussuunnitelma-tehtävääni ja sanoi että tässä vaiheessa vaikuttaa kolmosen arvoiselta. Asteikko vaihtui syksyn alussa 1-3, ennen oli 1-5.

Eilen postissa sitten tuli sunnuntaista asti odotettu rikesakko. Olin ajanut 60:n alueella 69km/h ja sakkoa tuli 85e. Aika pienestä ylityksestä noin paljon maksettavaa. :/ Senkin rahan olisin voinut käyttää vaikka vaatteisiin tai joululahjoihin.

Eilen kävin pyörähtämässä Nelly.com sivuilla Secret Salessa ja tiputin ostoskoriin pari laukkua ja paitaa, mutta lopulta päätin että en tilaakkaan niitä, kun rahat menee rikesakkoon.

Nyt on takana 4 viikkoa työssäoppimista ja aika on mennyt todella nopeasti. Vielä olisi 3 viikkoa edessä. Toivon vaan että näyttöpäivät saa hoidettua nopeasti alta pois jos vaikka alkaa flunssaa pukkaamaan jossain vaiheessa. Hyvin olen säästynyt tähän mennessä syysflunssalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti