lauantai 19. joulukuuta 2009

Loman alkua.

Eilen oli ensimmäinen lomapäivä ja tietenkin piti lupautua töihin klo. 03-11. Torstaina yritin mennä nukkumaan jo klo 20, koska herätyskello oli soimassa klo 02. Nukuin yön älyttömän huonosti koska en ollut tottunut taas noin aikaisiin herätyksiin. Töiden jälkeen meninkin sitten 5h "päiväunille". Illalla lähdettiin miehen kanssa Irinan keikalle. Keikka oli muuten hyvä, mutta Sirkuksen äänentoisto on todella surkea.

Tänään saikin sitten nukkua pitkään ja ohjelmassa on ollut lahjojen paketointia ja joulusiivousta, joka jatkuu kyllä vielä huomennakin. :D Mies teki todellisen löydön kun kävi läpi vaatekaappiaan; mun limenvihreät HAIT löytyi ja ne on ollut kadoksissa noin 2vuotta. Olin jo luopunut toivosta että ne joskus löytyisivät jostain, koska oon luullut että ne jäi Ruisrokkiin v. 2007. :D

Sohvilla alkoi tällä viikolla toiset juoksut, mikä olikin jo odotettavissa. Sohvi ei vaan yhtään tykkää pitää juoksupöksyjä (yhdet niistä on punaiset, joissa on mustat pitsit reunoissa) vaan saa riisuttua ne pois. Monet luulee että ei noin pieni koira varmaan edes tiputtele mitään, mutta Sohvi kyllä tiputtelee, ja paljon. Viimeksi Sohville tuli valeraskaus juoksujen jälkeen, toivottavasti ei tällä kertaa.



Varattiin tyttöjen kanssa risteily Tukholmaan ja ajankohtana tammikuun alku. Viking Linen ja Silja Linen hinnoissa oli TOSI suuret erot. Päädyttiin Viking Lineen, koska hytti oli vain 110e eli 27,5e per naama. Odotan todella paljon risteilyä, koska pääsen tuulettumaan hyvien kavereiden kanssa, kuulemaan kuulumisia ja shoppailemaan. Ja Gamla Stanissa täytyy käydä kiertelemässä kapeat kujat ja pienet putiikit ja käydä maistelemassa Ben & Jerry'siä. Toivottavasti Tukholmassa on jo alennusmyynnit silloin käynnissä, siskoni liikkeessä ei ainakaan vielä ole.





Viikolla kävin myös kiertelemässä kaupungilla ja löysin itselleni alennusmyynnistä takin, joka oli -50%. H&M:stä lähti mukaan pikkuinen laukku.


Takki, Vero Moda 24,95e


Laukku, H&M, 12,95e

Nyt voisin mennä leipomaan joulutorttuja ja lämmittämään glögiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti