torstai 10. joulukuuta 2009

Shoppailut.

Eilen käytiin Sohvin kanssa chihumiitissä ja siellä oli yllättävän paljon pikkuisia paikalla. Sohvi on yleensä todella arka muiden koirien seurassa ja on kova puolustamaan itseään jos toinen tulee liian lähelle. Eilen koirapuistossa Sohvi oli yllättävän reipas ja sosiaalinen, Sohvi käveli ympäriinsä haistelemassa muita ja oli todella kiinnostunut yhdestä pikkuisesta chihusta ja seuraili sitä koko ajan. Sohvilla on varmaan tulossa kohta taas juoksut kun on kova hoivailemaan muita.

Kaveri kyseli eilen minulta että mistä olen Sohvin hankkinut ja minkä hintainen se oli. Hän on kanssa ostamassa chihua ja menee lauantaina katsomaan pentua. Minulla on ollut kauhea koirakuume jo jonkin aikaa ja haluaisin hankkia Sohville kaverin. Ehkä sitten kun on opiskelut ohi ja töissä kokoaikaisesti.

Tänään käytiin miehen kanssa kiertelemässä kaupoissa. Iittalan Outletista löysin itselleni kivan näköisen kulhon. Ehkä en olisi tarvinnut sitä, mutta tykkäsin siitä kovasti. Voihan siinä pitää vaikka hedelmiä jos ei muuta. :o Ostin myös reseptimagneetteja joita voin lisätä kavereiden joululahjoihin.


Iittala Outlet, 15e


Magneetti, Iittala Outlet, 3e

Citymarketista ostettiin lampaantalja. Ajatuksena on laittaa se sängyn viereen, jos vaikka Sohvi siirtyisi siihen nukkumaan. Tähän asti Sohvi on nukkunut meidän välissä.. Sohvi olikin heti kauhean kiinnostunut taljasta ja meni haistelemaan ja tökkimään sitä. Joku päivä koulusta tullessa huomaan sen olevan entinen talja. :D


Citymarket, 31,90e

Huomenna on pikkujoulut. Ensin ajattelin etten menisi sinne koska lauantaina joudun heräämään klo 05 aamulla töihin. Lopulta päätin että menen sittenkin sinne pariksi tunniksi. Odotankin niitä jo innolla, koska sinne on tulossa mukavaa porukkaa. Enkä ole onneksi ainut joka on selvinpäin koska yhdellä muullakin on lauantaina töitä aamusta. :)

Ainiin, ostin tänään myös ensimmäisen joulukalenterin, Veikkauksen 10euron joulukalenterin. Kuulemma joka toinen voittaa siitä jotain. Mun tuurilla olen just se joka toinen, joka ei voita mitään. :D Ja luultavasti en malta odottaa aattoon asti, vaan rapsutan sen kokonaan jo ennen sitä. :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti