torstai 21. maaliskuuta 2013

Livbox - Maaliskuu - Se jääkarhu!

Maaliskuun alussa odotin taas Livboxin kolahtamista postilaatikkoon. Torstaina 7.3 tuli lappu että paketti noudettavissa klo 18 jälkeen lähipostista. Samana päivänä startattiin iltapäivällä matka kohti Brasiliaa, joten paketti jäi postiin odottamaan. Olin sen verran utelias että kävin kurkkaamassa netistä Livboxin sivulta mitä paketti piti sisällään. (En tosin enään muistanut sisältöä tarkalleen kun availin pakettia) Tämän viikon maanantaina kävin töiden jälkeen noutamassa pari pakettia joista toinen oli Livbox.


Se jääkarhu! Maaliskuun paketin aiheena oli luonnonkosmetiikka. Itse en ole kauheasti tutustunut tätä ennen luonnonkosmetiikkaan. Meikkaan BareMineralsin tuotteilla mutta en ole varma lasketaanko niitä täysin luonnonkosmetiikaksi.


- Ziaja Vuohenmaito-päivävoide (ovh 11,95e/50ml) Näyte oli 10ml, mutta todella riittoisa. Tätä testasin ensimmäisenä ja tuoksu oli todella hyvä, imeytyi hyvin ja menee meikinalusvoiteena. Sopii herkällekin iholle. Voisin kuvitella ostavani jatkossa ja olikin tämän kuun suosikkini. :)

- Burt's Bees Hand Salve -käsivoide (ovh 11,90e/85g) Näytepurkki oli 8,5g ja siitä tuli mieleen huulirasvapurkki. Tuoksu oli aika pistävä ja tuotetta oli hankala levitellä, mutta ehkä sitä on tarkoitus levitellä rohtuneisiin kohtiin?

- Ma Provence - Palashampoo (ovh 12,5e/85g) Näyte oli 25g. En ole koskaan palashampoota kokeillut ja tämä tuote odottaa vielä kokeilukertaansa. Kun palashampoota käyttää niin ei kuulemma tarvitse ollenkaan hoitoainetta.

- Korres - Japanese Rose -suihkugeeli (ovh 11,90e/250ml) Joillekin tuli tämän sijasta Korres Mango-suihkugeeli tai Primaveran Inkivääri & Lime suihkugeeli. Näyte oli 50ml. En ole tuotetta vielä päässyt testaamaan, koska suihkuttelu on ilman suihkusaippuaakin jo tuskaista palovammojen takia. Tuoksu oli ihan ok, mutta saas nähdä miten atooppinen ihoni reagoi tähän tuotteeseen. Yleensä käytän herkkäihoisille sopivia suihkusaippuoita.

- Lavera Trend Sensitive Liquid Eyeliner -rajauskynä (ovh 18,10e/4ml) Laatikon ainoa "täysikokoinen" tuote eli 4ml. Tuote on ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille, joka on todellakin plussaa kun itse olen piilarien käyttäjä. Tätä tuotetta en ole vielä testannut, mutta luultavasti viikonloppuna pääsee testiin. :)


Maaliskuun Livbox oli toinen pakettini ja molempiin olen ollut tyytyväinen. Hinta on vain 13,90e postikuluineen ja sillä saa testiin useita tuotteita. Minua ei niinkään haittaa että suurinosa paketin tuotteista on näytekokoja, koska hinta on sen verran pieni ja kuitenkin laatikko on arvoltaan paljon enemmän kuin 13,90e. Tässäkin laatikossa esim. Laveran rajauskynä arvoltaan 18,10e.

Pari päivää sitten Livboxin Facebook sivuilla oli kisa, jossa 10 nopeinta (Livboxin tilaajaa) saivat lahjoittaa ystävälleen Huhtikuun ylläriboksin. Minä olin 10 nopeimman joukossa ja pääsen yllättämään ystävääni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti