perjantai 22. maaliskuuta 2013

"ai nyt retkahti?!"

Ennen reissua olin tosiaan Fitfarmin Superdieetillä 6vkoa ja lokakuun alusta lähtien olen tiputtanut painoa n. -10kg (en tosin tiedä mistä lähtenyt kun itse ei huomaa muutosta) ja sainkin J:ltä Brasilian lennot "palkinnoksi".  Matka olikin porkkana alusta lähtien. Yleensä jos jotain päätän niin myös teen kaikkeni saavuttaakseni tavoitteen. Vielä on matkaa tavoitepainoon ja maanantaina on paluu arkeen syömisten suhteen ja toivottavasti palovammat paranevat sen verran että pääsisin jumppailemaan taas pienen tauon jälkeen. Lomalla halusin nauttia olostani täysillä joten herkuttelu kuului myös asiaan. ;)

Tänään tosiaan palasin töihin parin päivän sairasloman jälkeen ja pari kertaa jouduin haukkomaan henkeä kun joku osui polveeni, joka on vieläkin todella arka ja kipeä.

Kun tulin töistä kotiin niin J kysyi samantien että lähdetäänkö ulos syömään ja hän maksaa. Pari kertaa koitin kieltäytyä mutta lopulta hän sai ylipuhuttua ja suunnistettiin thaimaalaiseen ravintolaan (on yksi vakkaripaikoistamme). :)



Ruokailun jälkeen suunnistimme ruokaostoksille ja ostin itselleni perjantai-illan herkut, "Viimeinen ehtoollinen". Pakkohan sitä oli maistaa Ben&Jerrysin uutta makua, kun sitä on niin mainosteltu viime aikoina (Oli kyllä älyttömän hyvänmakuista ja tuosta tulikin uusi lempparimaku). Ehkä kesällä seuraavan kerran maistelen jäätelöä, kiitos alkavan dieetin.

Laitoin kuvan Facebookkiin ja veljen kommentti "ai nyt retkahti?!" Tietoinen repsahdus, mutta maanantaina jatkuu. ;)
Tämä viikonloppu on ohjelmaa täynnä ja sisältää mm. hyvää ruokaa & juomaa, tuparit & kaverin kihlajaiset ja synttärit, mäenlaskua, ulkoilua ja hyvää seuraa. Odotan innolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti