maanantai 25. maaliskuuta 2013

FAST proteiinivanukas

Kroppa on niin turvonnut ja väsynyt kaikesta hiilarihötöstä ja alkoholidrinksuista joita tuli syötyä/juotua lomalla että ihanaa päästä takaisin normaali ruokavalioon. ;D Tänään jatkui siis ruokailut Superdieetin ohjeilla.

Eilen käytiin Prismassa ruokaostoksilla ja siellä törmäsin FASTin proteiinivanukas uutuuksiin. Kuulin niistä jo jokunen kuukausi sitten mutta aluksi niitä sai tilattua vain Bodyactionista, joten päätin odotella että ne rantautuvat normikauppoihin.

Toffee ja suklaa vanukkaita olen jo maistanut. Molemmat ovat ihan ok, mutta paras vaihtoehto on ehkä laittaa puolet ja puolet eli tehdä niistä sekoitus. Yleensä sekoittelen ohjeella: 30g jauhetta ja 1,5dl maitoa ja syön melkein samantien sekoituksen jälkeen enkä anna sen vetäytyä niinkuin ohjeessa kehoitetaan.

FAST Minttusuklaa ja suklaa proteiinivanukas
FAST Toffee ja Valkosuklaa proteiinivanukas
Minttusuklaa ja valkosuklaa kuulostivat molemmat hyviltä vaihtoehdoilta, mutta päädyin minttusuklaaseen. Ensi kerralla sitten ostan valkosuklaan. Minttusuklaa maistuu mielestäni parhaimmalta ja on hyvä ja nopea välipalavaihtoehto.

Uusi välipalaherkku :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti