perjantai 2. elokuuta 2013

Sporttimekasta lisäravinteita + alelöytyöjä.

Aamulla tosiaan selailin nettisivuja ja pohdin mistä tilaisin lisäravinteita tällä kertaa. Päädyin Sporttimekkaan koska se sijaitsi Hämeenlinnassa ja pääsisin noutamaan tuotteet, eikä tarvitsisi odotella montaa päivää toimitusta koska BC alkaa jo maanantaina. Soitin Sporttimekkaan ja kyselin että pitääkö tuotteet ensin klikkailla ostoskoriin ja lähettää tilaus (jossain nettifirmoissa tehdään niin) vai voinko ilmestyä paikalle ja siellä valita tuotteet. Mies sanoi että tule paikanpäälle niin voidaan katsoa eri vaihtoehtoja ja kun ostan tuotteet paikanpäältä saan vielä vähän lisäalennusta.

Laitoin Sporttimekan osoitteen navigaattoriin ja löysin osoitteen ihan ok, mutta paikka sijaitsee teollisuus-/varastoalueella josta kyllä lopulta löysin paikan mutta sitä ennen ajattelin että mihinköhän olen menossa. :D Annoin listan myyjälle ja sanoin että nämä tuotteet tarvitsisin että olen osallistumassa FitFarmin nettivalmennukseen. Hän katseli listaa ja kertoi tuotteista että milloin otan minkäkin nappulan ja mihin vaikuttaa. Olin vähän huuli pyöreänä kun tietoa tuli niin paljon. :D Sanoi että FitFarmin dieteissä yleensä suositellaan FASTin tuotteita kun on niiden yhteistyökumppani tms. mutta muiltakin firmoilta löytyy ihan yhtä hyviä ja tehokkaita tuotteita.


Näin paljon tuotteita lähti sieltä mukaan mm. Omega 3:sta 500kapselin iso purkki, d-vitamiinia riittää vuodeksi eteenpäin. "Suositushinta/normaalihinta" näille olisi n. 195€ mutta maksoin lopulta näistä kaikista 140€. Kaupanpäälle sain vielä sheikkerin. Voin todellakin suositella Sporttimekkaa (edullisemmat hinnat kuin useissa muissa nettikaupoissa) ja aion siellä jatkossakin käydä asioimassa ja täydentämässä lisäravinnevarastoani. :)


Pari päivää sitten tein Lindexistä pari kivaa alelöytöä, loput aletuotteet oli -70%.

Paita 3,40€ (norm. 12,95€)
Neule, one size 10,50€ (norm. 34,95€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti